Centrum voor Dagopvang: Stede Akkers

Voor wie?

Het centrum voor dagopvang (CDV) biedt plaats aan 12 gebruikers. Centrum voor dagopvang Stede Akkers is opgericht voor hulpbehoevende personen vanaf 65 jaar, die overdag opvang en begeleiding nodig hebben en 's avonds weer kunnen toevertrouwd worden aan de zorg van het thuismilieu.

Wat? 

Centrum voor dagopvang Stede Akkers helpt ouderen om langer in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen en verhoogt zo de levenskwaliteit van zowel de oudere als die van de mantelzorger. Ouderen komen hier opnieuw in contact met andere mensen, vaak leeftijdsgenoten.

Centrum voor dagopvang Stede Akkers geeft aan uw partner/familielid zorg in een huiselijke en gezellige omgeving. Gedurende de dag is er een aanbod van diverse activiteiten op zowel motorisch (bewegen) als cognitief (geheugen) vlak.

We zorgen voor een huiselijke sfeer en bieden dagelijks een waaier van ontspannende activiteiten aan. Deze zijn gericht op huishoudelijke activiteiten, beweging, geheugen,… Naast het aanbod van activiteiten onder begeleiding van een zorgteam, bieden we zorg op maat en stimuleren we de zelfredzaamheid van de oudere zodat deze zolang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving kan

Bij wie? 

Voor meer informatie kan u terecht bij

Centrum voor dagverzorging 

Jaak Aertslaan 6 

2320 Hoogstraten 

03 340 16 00 

CDV@hoogstraten.be