DAGverzorgingscentrum TAGASTE in Veurne

Dagindeling: Een dag in het dagverzorgingscentrum. Vanaf 8h30 bent u welkom en wordt u onthaald met koffie. Zowel in de voor- als namiddag bieden we begeleide activiteiten aan, rekening houdend met de interesses en capaciteiten van onze bezoekers. Op de middag wordt er een maaltijd geserveerd bestaande uit: soep, hoofdgerecht en dessert, inclusief drank. Na een middagpauze starten we de namiddag met koffie gevolgd door een activiteit, die rond 16h30 wordt afgerond. Activiteiten Ons activiteitenaanbod bestaat uit: > Koffietafel > De krant lezen > Kaartspelen > Gezelschapsspelen > Kook- en bakactiviteiten > Creatieve activiteiten > Beweging en gymnastiek > Feestjes met muzikaal optreden > Een uitstap maken, o.a. wekelijkse marktbezoek… > Gemeenschappelijk boodschappen doen etc.

 Openingsuren: Het dagverzorgingscentrum is open van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8h30 en 17h00. Gesloten op feestdagen.

 Vervoer: U kunt beroep doen op het vervoer van het dagverzorgingscentrum. We beschikken over 2 minibussen die ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. U wordt ’s morgens opgehaald en ’s avonds terug naar huis gebracht. Het vervoer kan ook verzorgd worden door familieleden of andere ondersteunde diensten.

Hoe ziet een dagverzorigngcentrum er uit? Het dagverzorgingscentrum is een afzonderlijke afdeling binnen het woonzorgcentrum ‘Huize Maria Troost’. Het bestaat uit een ruime woonkamer met eet- en zithoek, een keuken, een rustkamer, een relaxatieruimte, terras en aangepaste sanitaire voorzieningen. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de accommodatie binnenshuis, waaronder: badkamer met bad en douche, cafetaria, kapsalon, kapel, binnentuin en terras.

Contact:

Dagverzorgingscentrum Tagaste

Ieperse Steenweg 98 A 8630 Veurne

T 058 33 36 49

Email: tagaste@mariatroostveurne.be