LDC De Toekomst

Lokaal dienstencentrum

Ons dienstencentrum wil voor ons buurtbewoners dé ontmoetings-plaats bij uitstek zijn. In een gemoedelijke sfeer kan u hier advies en informatie krijgen. Maar we willen u ook de kans bieden om u creatief te ontplooien en zinvol bezig te zijn met ontspannings- en vormingsactiviteiten. Alle informatie heet van de naald over het activiteitenaanbod van ons dienstencentrum vindt u in de brochure die u kan aanvragen via het onthaal. Of kom gewoon eens langs. We helpen u graag wegwijs in ons aanbod.

Aanbod

Naast het dagelijks aanbieden van activiteiten, streeft ons dienstencentrum er ook naar om ouderen toe te laten zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde milieu te laten wonen. Daarom richten wij ook warme maaltijden in, kan men gebruik maken van het kapsalon en de pedicure, bieden we de mogelijkheid om al dan niet met hulp een bad te nemen en volgen we de zorgsituatie van nabij op.

LoCatie en openingsuren

Ons lokaal dienstencentrum bevindt zich in de Sint Kamielstraat 85 en is elke weekdag open van 11h00 tot 18h00 en in het weekend van 14h00 tot 18h00.

De cafetaria is dagelijks open van 14h00 tot 18h00.

Dienstencentrum De Toekomst is er gekomen dankzij de medewerking van het OCMW Aalst.

Contact:

Mevr. Sara Moens 

053/60.74.01

ldc@vzwdetoekomst.be