Mobar vzw

Voor Wie?

Woon je in Regio Aalst en ondervindt je problemen door een mobiliteitsbeperking (handicap, ziekte, of ouderdom) om vervoer te vinden in je streek? Dan kan je beroep doen op VZW Mobar. Onze dienst brengt je van deur tot deur, met aangepast rolstoelvervoer. Zo wordt een familiebezoek, een raadpleging bij de dokter, een kappersbezoek, het bijwonen van een voorstellling ... mogelijk.

Ons aanbod

Je kan beroep doen op VZW Mobar als je in één van de volgende steden of gemeentes woont: Aalst, Denderleeuw, Haaltert, Herzele, Geraardsbergen, Ninove en Zottegem. Er wordt elke dag gereden van 06u30 tot 23u00, inclusief zon- en feestdagen bij beschikbaarheid van wagen en chauffeur. Een begeleider kan gratis meerijden.

Prijskaartje?

Als gebruiker betaal je instapgeld en een tarief per kilometer binnen de bovenvermelde gemeentes. Je betaalt enkel de kilometers die je zelf aflegt. Onze tarieven zijn 2 Euro instapgeld en 1 Eure per beladen kilometer. Opgelet, het instapgeld wordt aangerekend telkens je in het voertuig stapt.

Hoe reserveren?

Reserveren kan telefonisch via volgend nummer: 09/216.20.67 Dit kan elke werkdag van 08u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u30. Je kan ook mailen naar info@mobar.eu Het reserveren van een rit gebeurt minimaal 2 werkdagen vooraf.

Annuleren

Als je om bepaalde redenen de aangevraagde rit wenst te annuleren, kan je deze tot een dag op voorhand kosteloos annuleren. Wanneer je de dag zelf annuleert, betaal je 5 Euro. Wanneer onze dienst ter plaatse is en je gaat niet mee, dan wordt je het volledige bedrag van de aangevraagde rit aangerekend.

Deze dienstverlening komt tot stand met de medewerking van de Vlaamse overheid.