Bezoek aan REVAbeurs Gent

Praktische info

We verzamelen om 13u. in de inkomhal van het station van Brugge. Iedereen koop zijn eigen treinticket, wij zorgen voor de toegangskaarten voor de beurs.

Bezoek aan REVAbeurs Gent

Gaat door op 25 april 2019

Onder het motto “beperk je beperkingen” brengen we met de Mantelfluisteraar op donderdag 25 april een bezoek aan de REVAbeurs.

Wat kan je verwachten op de beurs: het is de plaats bij uitstek waarbij de wondere wereld van hulpmiddelen en de eindgebruikers elkaar kunnen ontmoeten.

Andere events

Bekijk de volledige kalender »
 • 06
  JUN
  Vakantiemogelijkheden voor mantelzorgers

  Locatie: LDC Ter Leyen - Kroosmeers 1 - 8310 Assebroek - 050/32 60 10

  Zomaar je valiezen pakken en de deur achter je dichttrekken kan niet langer. Maar dat wil niet zeggen dat je als mantelzorger niet meer op reis kan. Het vergt alleen wat meer voorbereiding en planning. Tijdens dit mantelzorgcafé willen we voor julle even de mogelijkheden op een rijtje zetten. 

 • 17
  JUN
  De mantelzorgpremie

  Locatie: LDC Ten Boomgaarde - Ter Beke 29 - 8200 St-Michiels

  Praktische info: start om 14u tot 16u30

  Om de mantelzorger een duwtje in de rug te geven organiseert de stad Brugge een mantelzorgpremie. Tijdens deze info worden alle praktische zaken hierover besproken.

 • 04
  JUL
  Wandeling in de Meersen

  Locatie: LDC Ter Leyen - Kroosmeers 1 - 8310 Assebroek - 050/32 60 10

  Praktische info: afspraak om 14u in het dienstencentrum

  Hopend op mooi weer, trekken we eens de Meersen in rond het dienstencentrum. Onderweg is er zeker tijd voor een tussenstop en een babbeltje.

Inschrijven voor deze activiteit