't Koetertje

Zorgvolmacht: je voorbereiden voor als het niet meer lukt

't Koetertje

Gaat door op 05 november 2019

Facturen betalen, een huis verhuren, bepalen waar je woont, een schenking doen,… allemaal handelingen die vanzelfsprekend lijken. Tot het noodlot toeslaat en je er door een ongeval of ziekte niet meer toe in staat bent. Belangrijke beslissingen worden dan voor jou genomen, tenzij je een zorgvolmacht hebt opgesteld. Zo kan je met meer vertrouwen de toekomst tegemoet en weet je omgeving hoe ze je wensen kunnen vervullen. Maar wanneer stel je een zorgvolmacht op? Waar en bij wie stel je een zorgvolmacht op? Wie kies je als lasthebber? Welke handelingen mag de lasthebber stellen? Wat als je geen zorgvolmacht hebt opgesteld?

Op al deze vragen geeft notaris Stephan Mourisse tijdens ’t Koetertje een antwoord.

Waar: LDC De Bres

Wanneer: dinsdag 5 november 2019, om 19 uur.  Het einde is voorzien om 21 uur.

Kostprijs: gratis 

Andere events

Bekijk de volledige kalender »
 • 21
  NOV
  praatcafé dementie

  Draaglast en draagkracht

  donderdag, november 14, 2019 - 14:00

  Hoe bereik je een evenwicht tussen 'wat je MOET dragen' en 'wat je KAN dragen'  (= wat je 'te verwerken krijgt)'? Els Verhagen, CM referentiepersoon dementie, geeft tips en suggesties om die balans zo goed mogelijk in evenwicht te houden.

   

  LDC De Bres, Veurnestraat 15 in Poperinge

 • 03
  DEC
  't Koetertje

  Beter slapen

  Workshop rond 'Beter slapen' gegeven door Jan Vanneste

 • 07
  JAN
  't Koetertje

  Nieuwjaarsreceptie

  De boog moet niet altijd gespannen staan. Tijdens de januarie-editie van 't Koetertje klinken we op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje. Voor de rest maken we het gezellig met veel tijd om met elkaar te praten. 

  waar: LDC De Bres

  wanneer: dinsdag 7 januari, om 17u30

  kostprijs: gratis

  Graag vooraf inschrijven bij Karlijn (karlijn.debruyne@poperinge.be) of Cleo (Cleo.vereecke@poperinge.be) of telefonisch via De Bres (057 34 66 24)


Inschrijven voor deze activiteit