Ik ben mantelzorger: mijn agenda loopt vol en mijn hoofd ontploft!

Wat gebeurt er in je brein bij stress, en in je lichaam? Hoe beïnvloedt het je gedrag? Dat kom je te weten op dit mantelzorgcafé. En vooral, hoe ga ik om met die stress?  Wat kan ik zelf ondernemen? 

Ik ben mantelzorger: mijn agenda loopt vol en mijn hoofd ontploft!

Gaat door op 28 maart 2023

Geen paniek, het is niet altijd zo. Maar wees eerlijk, als mantelzorger overvalt dit gevoel je wel eens. Want je draagt zorg voor je naaste. Maar je bent ook nog vader of moeder, grootvader of grootmoeder, je werkt mogelijk nog, je hebt je sociaal leven en hobby’s. En soms wordt het mogelijk wat veel. Heb je het gevoel te verdrinken of geen adem te krijgen. Dan spreken we van stress.

Wat gebeurt er in je brein bij stress, en in je lichaam? Hoe beïnvloedt het je gedrag? Dat kom je te weten op dit mantelzorgcafé. En vooral, hoe ga ik om met die stress? Wat kan ik zelf ondernemen? Hoe buig ik het om? Daar gaan we met ervaringsgerichte oefening mee aan de slag. Interesse? Schrijf dan nu in. 

Wanneer: 28 maart 2023 – 19.00u. Waar: Kaffee De Wending – Albert Van Dijckstraat 18 – 2300 Turnhout Meer info of vragen: ingrid.jansen@zorggroep-orion.be . Deelname is gratis. Je kan inschrijven onderaan deze pagina of stuur me een e-mail.

#mantelzorg #uitinvlaanderen #uitinturnhout #gezondekempen #zorggroeporion #stress

Inschrijven voor deze activiteit