21.04 MantelzorgCafé in Zuienkerke, thema: Thuiszorg en wonen

Mantelzorgcafés voor alle mantelzorgers uit Blankenberge, Damme, De Haan, Knokke-Heist en Zuienkerke die tijdelijk of permanent (een deel van) de zorg op zich nemen voor iemand uit hun omgeving.

21.04 MantelzorgCafé in Zuienkerke, thema: Thuiszorg en wonen

Gaat door op 21 april 2022

Verwelkoming door schepen N. Delaere,
Zorgeloos Wonen door spreker Els Buyse: Tijdens een vorming neemt de ergotherapeut jullie mee doorheen iedere ruimte van de woning om stil te staan en na te gaan welke problemen en vooral ook welke oplossingen mogelijk zijn. Er wordt uitleg gegeven rond hulpmiddelen, aanpassingen en premies die bijdragen tot het veilig en zorgeloos wonen in eigen omgeving. 

Na de vorming wordt tijd gemaakt om kennis te maken met andere mantelzorgers.

Andere events

Bekijk de volledige kalender »
 • 31
  OKT
  31.10 15.30 uur Mantelzorgcafé in Damme

  Sterker worden als mantelzorger #wvlmanteltmee

  Op 31 oktober nodigen we alle mantelzorgers van regio Oostkust (Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Zuienkerke en Damme) uit voor een ontmoetingsmoment in de Cultuurfabriek in Damme. 
  Dit cafémoment sluit een reeks sessies af die aangeboden worden door West-Vlaanderen Mantelt Mee.


  Tijdens een reeks van 3 fysieke ontmoetingen op 5/10 (10 - 12 uur), 18/10 (14 - 16 uur) en 31/10 van 14 - 16 uur wordt samengekomen met eenzelfde groep in een vertrouwelijke sfeer. Wil je hier bij zijn? Schrijf je in via: Inschrijving 'Sterker worden als mantelzorger' (google.com) of verwittig de mantelzorgverantwoordelijke van jouw gemeente.

  Tijdens de sessies werken we interactief, de inhoud wordt grotendeels door jullie, mantelzorgers, bepaald om maximaal in te zetten op bestaande noden. Laat van jullie horen tijdens deze sessies!

  Geen tijd of mogelijkheid om alle 3 de sessies mee te volgen? Laat weten welk moment wel lukt en probeer zeker aan te sluiten voor het gezamenlijk ontmoetingsmoment op 31.10 vanaf 15.30 uur.

Inschrijven voor deze activiteit