23.06.2023 Dag van de mantelzorg - Mantelzorgcafé Knokke-Heist

Bedankingsevent mantelzorgers

23.06.2023 Dag van de mantelzorg - Mantelzorgcafé Knokke-Heist

Gaat door op 23 juni 2023

16.30 - 18.30 uur 

Tijdens het verwenmoment op de Dag van de Mantelzorg bieden we jullie een proeverij om van te smullen en laten we ontdekken wat we met 'De Warme Golf' willen bieden.
Maak kennis met een 'DZING'-gemberdrankje, of stel ze zelf naar smaak samen.
Proef van wildpluk en hapjes van natuurlijke producten zoals dadels met kaas, haverburgertjes, een kruidendrank en paardenbloemgelei.
Klink met een glaasje appelsap van de Zoete Polder, smaak de confituur van het seizoen (met peer en gember), allerlei kleine sneukelingen staan klaar om een gezellige babbel op te smaken.
Jullie dragen anderen op handen, laat ze daarom eens masseren door Mylène of twee certificeerde masseurs.  

En vooral: maak kennis met elkaar, luister naar verhalen, vertel je eigen verhaal,...

Tot op het mantelzorgcafé van De Warme Golf?

Andere events

Bekijk de volledige kalender »
 • 31
  MEI
  31.05.2024 - Waarderende Wandeling in het Zwin voor Mantelzorgers Oostkust

  Jij, die altijd klaarstaat voor anderen, verdient een moment waarop de zorg even naar jou toe komt. Daarom nodigen wij jou uit voor een betoverende dag vol ontspanning en waardering, te midden van de serene schoonheid van het Zwin Natuurpark in Knokke-Heist.

  Laat je betoveren door de rustgevende melodieën van de natuur, adem de frisse zeelucht in en bewonder de unieke flora en fauna die ons geliefde natuurgebied rijk is. Dit is ons gebaar van oprechte dankbaarheid voor jouw onvoorwaardelijke inzet als mantelzorger.

  We verzamelen om 10 uur bij de ingang van 't Zwin, waarna iedereen op eigen tempo het bezoekerscentrum en de pracht van 't Zwin kan verkennen. Om 11.30 uur verwelkomen we je in restaurant 'The Shelter', waar we samen genieten van een verkwikkend aperitief, gevolgd door een heerlijke lunch. Kies tussen verrukkelijke garnaalkroketjes of een hartverwarmende vol-au-vent met knapperige frietjes.

  Deze bijzondere dag wordt jou aangeboden als blijk van waardering door het samenwerkingsinitiatief Mantelzorgcafé De Warme Golf Oostkust. En het beste van alles: jouw deelname is kosteloos.

  Schrijf je in via het onthaal van het Sociaal Huis vóór 15 mei 2024, via 050 530 900 of sociaalhuis@knokke-heist.be. Vergeet niet om bij je inschrijving je naam, adres, telefoonnummer én menukeuze door te geven.

  We kijken er naar uit om je in groten getale te verwelkomen!

  Let op: Bij niet opdagen of laattijdige annulering zonder dringende reden, wordt een vergoeding van €25 per persoon in rekening gebracht.

 • 21
  JUN
  21.06.2023 Dag van de Mantelzorger Damme

  Start om 16 uur te LDC De Brouwerij, Brouwerijstraat 2 8340 Sijsele

  Info volgt. 

Inschrijven voor deze activiteit