31.05.2024 - Waarderende Wandeling in het Zwin voor Mantelzorgers Oostkust

Jij, die altijd klaarstaat voor anderen, verdient een moment waarop de zorg even naar jou toe komt. Daarom nodigen wij jou uit voor een betoverende dag vol ontspanning en waardering, te midden van de serene schoonheid van het Zwin Natuurpark in Knokke-Heist.

Laat je betoveren door de rustgevende melodieën van de natuur, adem de frisse zeelucht in en bewonder de unieke flora en fauna die ons geliefde natuurgebied rijk is. Dit is ons gebaar van oprechte dankbaarheid voor jouw onvoorwaardelijke inzet als mantelzorger.

31.05.2024 - Waarderende Wandeling in het Zwin voor Mantelzorgers Oostkust

Gaat door op 31 mei 2024

We verzamelen om 10 uur bij de ingang van 't Zwin, waarna iedereen op eigen tempo het bezoekerscentrum en de pracht van 't Zwin kan verkennen. Om 11.30 uur verwelkomen we je in restaurant 'The Shelter', waar we samen genieten van een verkwikkend aperitief, gevolgd door een heerlijke lunch. Kies tussen verrukkelijke garnaalkroketjes of een hartverwarmende vol-au-vent met knapperige frietjes.

Deze bijzondere dag wordt jou aangeboden als blijk van waardering door het samenwerkingsinitiatief Mantelzorgcafé De Warme Golf Oostkust. En het beste van alles: jouw deelname is kosteloos.

Schrijf je in via het onthaal van het Sociaal Huis vóór 15 mei 2024, via 050 530 900 of sociaalhuis@knokke-heist.be. Vergeet niet om bij je inschrijving je naam, adres, telefoonnummer én menukeuze door te geven.

We kijken er naar uit om je in groten getale te verwelkomen!

Let op: Bij niet opdagen of laattijdige annulering zonder dringende reden, wordt een vergoeding van €25 per persoon in rekening gebracht.

Andere events

Bekijk de volledige kalender »
 • 21
  JUN
  21.06.2024 Dag van de Mantelzorger Damme

  Start om 16 uur te LDC De Brouwerij, Brouwerijstraat 2 8340 Sijsele

  Op 23 juni is het dag van de mantelzorger. Elke dag zetten mantelzorgers zich in voor hun naaste waarin hun rol zeer kostbaar is. De toewijding die mantelzorgers hebben is van onschatbare waarde. Daarom willen we tijdens het mantelzorgcafé in Damme op 21 juni onze dankbaarheid extra te accentueren door het organiseren van een verwenmoment. Damse handelaars verwennen de mantelzorgers met lokale producten en belevingen. Kom langs, laat je in de watten leggen en voel als mantelzorger de warme dankbaarheid die velen uitdragen naar jullie! 

 • 16
  DEC
  16.12.2024 Volksspelen

  Start om 15 uur te LDC De Brouwerij, Brouwerijstraat 2 8340 Sijsele

  Gezellig samenzijn met volkspelen en lekkernij. 

Inschrijven voor deze activiteit